Cautare

1561 de rezultate pentru "florin chise" (3.94 secunde)
Desi deocamdata spun ca inca nu au luat decizia finala, primarii Zamfir Iorgus (Mangalia), Traian Cristea (Costinesti), Florin Mitroi (Valu lui Traian) si Mugur Mitrana (23 August) sunt deja "marcati" in portofoliul Organizatiei Judetene a PD Constanta, dupa cum sustin importanti membri ai formatiunii politice mentionate.
Presedintele PSD Gorj, Florin Carciumaru, spune ca organizatia pe care o conduce a pierdut 38 de consilieri locali, majoritatea plecand la PNL si PD.
Florin Ulmeanu a fost inlaturat din functie dupa ce mai multi membri ai TNL au inaintat lui Cristian Adomnitei, presedintele tineretului liberal, o scrisoare in care reclamau comportamentul si limbajul folosit de fostul secretar general cu membrii organizatiei.
Victor Ponta, Florin Iordache (deputati) si Cristian Dumitrescu (purtatorul de cuvant al grupului PSD din Camera Deputatilor) isi vor disputa functia de vicepresedinte pe domeniul Statul de drept, justitie si drepturile cetateanului.
Aproape in fiecare conferinta de presa, liderii celor doua partide, in frunte cu pesedistul Florin Carciumaru, respectiv pedistul Ionel Mantog, au lansat acuzatii la adresa adversarilor politici si au raspuns acuzatiilor care le-au fost aduse.
Presedintele tineretului liberal din sectorul 2 al Capitalei, Florin Nelciu, a declarat in fata Palatului Cotroceni ca i-au adus presedintelui un papion, care "reprezinta un semn de distinctie si de diplomatie, sa nu uite ca trece de prerogativele pe care Constitutia i le-a dat", precum si Codul bunelor maniere in Europa, o carte care in opinia sa ii este "folositoare" lui Traian Basescu pentru ca "are nevoie de asa ceva".
Si social-democratul Florin Iordache a precizat ca membrii comisiei doresc sa afle data la care au venit la Cotroceni delegatiile companiilor Niro si Alro si daca aceste intalniri au avut un caracter "preferential".
Florin Iordache, membru al Comisiei de anchetare a faptelor presedintelui, a prezentat raportul si capetele de acuzare. "Comisia a identificat 19 capete de acuzare impotriva presedintelui Basescu", a precizat Florin Iordache.
Senatorul PNL Norica Nicolai si deputatul PSD Florin Iordache, membri ai comisiei de ancheta, au confirmat inaintarea tuturor materialelor necesare continuarii procesului de suspendare a sefului statului.
Proaspatul liberal a recunoscut si faptul ca se afla in competitie cu presedintele PNL Navodari, Florin Chelaru, in vederea desemnarii candidatului liberal pentru functia de primar al orasului Navodari. ... "Daca totusi nu voi fi eu candidatul, ii voi sustine toate actiunile lui Florin Chelaru", a mai precizat Tucan.
Conducerea Partidului Verde, formata din copresedintii Florin Bejan, Gheorghe Ionicescu si Bogdan Mihailescu, a fost realeasa in cadrul Congresului National, for care a aprobat si colaborarea formatiunii cu Partidul Ecologist Roman.
Din partea PD, la protocol vor lucra Vasile Blaga, Cezar Preda si Radu Berceanu, iar din partea PLD Gheorghe Flutur, Valeriu Stoica si Florin Popescu.
Potrivit presedintelui PNL Navodari, Florin Chelaru, "Ion Mohai este o persoana foarte cunoscuta si apreciata in orasul nostru, si va contribui, alaturi de noi, la dezvoltarea organizatiei, respectiv la castigarea alegerilor".
Seful statului i-a decorat luni la Palatul Cotroceni pe Dumitru Tranca, Traian Grancea si Ion Minutescu cu Ordinul national "Serviciul credincios" in grad de cavaler, in cadrul unei ceremonii la care au fost prezenti reprezentanti ai minoritatii rrome, printre care Florin Cioaba, parlamentarul Nicolae Paun si cantareata Gabi Lunca.
presedinte al Biroului Judetean - Ionel Florin Cernat, secretar al Biroului Executiv Judetean - CA¢ndea Romeo, iar presedinte al organizatiei municipale - Ion Florin Tupilatu.
Adresa prezentata de Iotcu este semnata de liderul PSD Arad, Florin Remetean, la 05. ... In replica, liderul PSD Arad, Florin Remetean, sustine ca sumele invocate reprezinta banii dati de Executiv pentru echilibrarea bugetelor.
Candidat la sefia PC, Florin Anghel, propune o "alianta politica" intre PC, PSD si PNL. Potrivit acestuia, alianta ar urma sa se constituie dupa alegerile locale si care ar sustine un singur candidat la alegerile prezidentiale.
Deputatul Daniela Popa a fost aleasa ieri presedinte al Partidului Conservator, in urma congresului extraordinar al formatiunii, cu 570 de voturi pentru, cu doar 13 voturi mai multe decat urmatorul candidat, Florin Anghel, care a fost votat de 557 delegati.
Presedintele PC Prahova, Florin Anghel, care a pierdut functia de presedinte al partidului la Congresul extraordinar de duminica trecuta in fata deputatului Daniela Popa, contesta rezultatele alegerilor din PC.
Cum sa trecem la ecologizare Cele mai tari declaratii din ultima saptamana ii apartin presedintelui Municipalei Partidului Ecologist Roman, Florin Tupilatu, care spune ca nu se va lasa pana nu va umple orasul de becuri ecologice:
google-analytics.com